Öppet köp i 30 dagar
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Jakt

/

Eftersök

Eftersök

JaktkläderRadio & TillbehörHundpejl & GPSÅtelprodukterKötthanteringOptikLockpiporActionkameror & TillbehörHörselskydd för jaktSliputrustning för jaktTillbehör för jaktHylteSIM

55 produkter

Sortera på: Popularitet

8 till att visa...
Genzo XP-4200 Pannlampa

Genzo XP-4200 Pannlampa

795 kr

999 kr

I lager
Storsäljare

20%

Du har sett 24 av 55 Produkter

Eftersök

Hos oss hittar du all utrustning du behöver för eftersök på vildsvin, älg, hjort och annat vilt. I vår affär hittar du eftersökslampor i olika modeller som pannlampor från populära Silva eller ficklampor - perfekt när du behöver extra belysning i mörkret! Vi erbjuder även kraftfulla dag-och nattkikare från Elite som har IR och ger klara bilder nattetid.

En eftersökshund är jägarens bästa vän, så se till att även hunden skyddas från viltet! Med en skyddsväst från Genzo minskar du risken för direkta skador på din hund från vildsvin, vassa grenar eller taggtråd. Västen innehåller ett nytt material, UHMWPE, som har alla styrkor som kevlar och är optimalt skydd för stick- och skärskador. Om du vill vara förberedd eller om olyckan ändå skulle vara framme och din hund blir skadad så kan vi varmt rekommendera vår förbandsväska till hund. Den innehåller flera produkter som är noga framtagna för akutvård av hund.

Ett bra sikte är avgörande vid all sorts jakt men vid just eftersök kan det vara extra fördelaktigt med ett rödpunktsikte. Vi har flera modeller av sikten från Aimpoint som är väl anpassade för eftersök. Dessa kan man enkelt skjuta med båda ögonen öppna och man får då en bra överblick av snabba situationer som kan uppstå.

Skadeskjutet eller trafikskadat vilt orsakar mycket lidande för djuren och kan i många fall även vara direkt farligt för andra människor i omgivningen. Vi vet hur viktigt det är med eftersök och är tacksamma över alla duktiga eftersöksjägare där ute. Därför tycker vi också att dessa jägare ska kunna hitta rätt utrustning till rätt pris. Hos oss hittar du produkter för eftersök från ledande leverantörer som Heck-Pack, Aimpoint, Elite, ATN, Stabilotherm, klöviltspulkan, skogspulkan Canada, Silva, Niggeloh, Stabilotherm och Alac.

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter