Hylte / Jakt / Eftersök

Eftersök

53 produkter
Sortera på: Popularitet
Heck-Pack Optimal Lastflak 1000mm Bred
Heck-Pack Optimal Lastflak 1000mm Bred
2 690 kr 
Klövviltspulkan
Klövviltspulkan
1 575 kr1 750 kr (rek ca pris) 
10%
5etta Bagen Vilt- och transportsäck
5etta Bagen Vilt- och transportsäck
189 kr 
Storsäljare
5etta Spårlina Flat 10 m Orange
5etta Spårlina Flat 10 m Orange
249 kr 
Nyhet
Du har sett 36 av 53 Produkter
12
Nästa

Eftersök

Hos oss hittar du all utrustning du behöver för eftersök på vildsvin, älg, hjort och annat vilt. I vår affär hittar du eftersökslampor i olika modeller som pannlampor från populära Silva eller ficklampor - perfekt när du behöver extra belysning i mörkret! Vi erbjuder även kraftfulla dag-och nattkikare från Elite som har IR och ger klara bilder nattetid.

En eftersökshund är jägarens bästa vän, så se till att även hunden skyddas från viltet! Med en skyddsväst från Genzo minskar du risken för direkta skador på din hund från vildsvin, vassa grenar eller taggtråd. Västen innehåller ett nytt material, UHMWPE, som har alla styrkor som kevlar och är optimalt skydd för stick- och skärskador. Om du vill vara förberedd eller om olyckan ändå skulle vara framme och din hund blir skadad så kan vi varmt rekommendera vår förbandsväska till hund. Den innehåller flera produkter som är noga framtagna för akutvård av hund.

Ett bra sikte är avgörande vid all sorts jakt men vid just eftersök kan det vara extra fördelaktigt med ett rödpunktsikte. Vi har flera modeller av sikten från Aimpoint som är väl anpassade för eftersök. Dessa kan man enkelt skjuta med båda ögonen öppna och man får då en bra överblick av snabba situationer som kan uppstå.

Skadeskjutet eller trafikskadat vilt orsakar mycket lidande för djuren och kan i många fall även vara direkt farligt för andra människor i omgivningen. Vi vet hur viktigt det är med eftersök och är tacksamma över alla duktiga eftersöksjägare där ute. Därför tycker vi också att dessa jägare ska kunna hitta rätt utrustning till rätt pris. Hos oss hittar du produkter för eftersök från ledande leverantörer som Heck-Pack, Aimpoint, Elite, ATN, Stabilotherm, klöviltspulkan, skogspulkan Canada, Silva, Niggeloh, Stabilotherm och Alac.
Om Hylte Jakt & Lantman
Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bläddra i vår senaste katalog
Till katalogen
Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter
logo-visa-white-large
logo-klarna-white-large
logo-collector-white-large-rectangular-v2-2
logo-mastercard-white-large