30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Jakt

/

HylteSIM

HylteSIM

Nyteckning HylteSIMPåfyllnad HylteSIM

15 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

HylteSIM Påfyllnad Bas

HylteSIM Påfyllnad Bas

Från

492 kr

I lager
Storsäljare
Du har sett 15 av 15 Produkter
1

HylteSIM

Det optimala kontantkortet för din åtelkamera, övervakningskamera och andra IoT-enheter som behöver internettillgång - HylteSIM! Vi har garanterad näst högst prioritet i alla operatörers nätverk, (endast räddningstjänst har högre prioritet) vilket säkerställer att just din produkt får nätverk när du behöver det. Det “bara fungerar” utan att du behöver tänka på något.

Med HylteSIM kan du använda kameran i hela Europa. Det spelar ingen roll om den befinner sig i Sverige, Norge, Danmark, Finland eller Tyskland. Din produkt kommer tack vare roamingen alltid att välja den operatör som finns tillgänglig där du befinner dig - även om du flyttar dig över gränserna.

Hos oss kan du välja mellan olika abonnemang till din åtelkamera eller olika abonnemang för din hundpejl. När datan eller SMS tryter tankar du bara enkelt på detta genom att köpa en valfri påfyllning. Du får också en smart påminnelse strax innan det är dags.

HylteSIM är framtaget av Hylte Jakt & Lantmans utvecklingschef Fredrik Lüdecke som själv är aktiv jägare - han använder både åtelkameror och använder telefonbaserad hundpejl. I hans yrke som problemlösare stötte han ofta på problem som var relaterade till just SIM-kort. Oftast var orsaken till problemen att saldot på kortet var slut eller helt enkelt att signalen från operatörens nätverk var för svag. Detta resulterade i att kamerorna inte alltid skickade sina bilder eller kontakten bröts med hundpejlen. Eftersom Fredrik själv är en aktiv jägare så var han väl införstådd med problematiken och medveten om alla tekniska lösningar som behövde skapas. När han sedan utvecklade själva systemet hade han därför mycket högt fokus på enkelheten för användaren. Det ska vara lätt att använda HylteSIM! Därför har vi idag enklast möjliga system, där du som kund själv kan aktivera ditt SIM-kort och fylla på ditt abonnemang.

Med HylteSIM blir hanteringen av din åtelkamera eller hundpejl mycket enkel. Du kan flytta den precis som du vill, installationen är enkel, det är kostnadseffektivt och du får en påminnelse när det är dags för dig att fylla på. Köper du dessutom din åtelkamera från Hylte Jakt & Lantman är kameran redan förinställd för HylteSIM. Enkelt, smidigt och kostnadseffektivt!
Nyteckning HylteSIMPåfyllnad HylteSIM
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter