Köp- och leveransvillkor


Betalningssätt
Vi levererar varorna mot faktura (Resurs Bank), delbetalning (Resurs Bank), postförskott eller genom kortköp (Visa/Mastercard).

För att handla mot faktura eller delbetalning kan en kreditupplysning göras av Resurs Bank. Detta är en så kallad lättare kreditupplysning som inte påverkar eller syns när du exempelvis skall söka lån för bostad hos din bank. 

Säkerhetsinformation

Din kortbetalning är säkrad genom DIBS betalväxel. Kortnumret skickas genom en krypterad förbindelse direkt till banken. DIBS secure server software (SSL) är industristandard och tillhör en av dagens bästa mjukvaror när det handlar om säkra betalningstransaktioner.

Leveranstrygghet
Vi bevakar att du får beställda varor. Tar någon vara tillfälligt slut eller är för sent levererad till/av oss, meddelar vi dig i förväg när vi beräknar kunna sända varan. Alla ev extra kostnader för den extra sändningen betalar vi. Vill du inte vänta på en restnoterad vara, har du full rätt att annullera ordern och därmed häva den delen av köpet.

Leveranstid
Normal leveranstid är 3-5 dagar för produkter som skickas med posten (tyngre produkter tex gräsklippare, vapenskåp som transporteras som styckegods tar det ytterligare några dagar). Vi packar och skickar varje vardag. För vissa varor kan dock leveranstiden vara längre. En vara kan t.ex. vara tillfälligt slut. Vi kommer då att kontakta er om leveranstiden skulle avvika från den utlovade.

Frakt och avgifter
På samtliga ordrar tillkommer det 49 kr i frakt om det inte på produktern står fraktfritt. För postförskott tillkommer det 50 kr. Vid beställning av vissa tunga eller skrymmande varor debiteras en extra fraktkostnad oavsett summa; tex. vapenskåp, gräsklippare mm. Leveranser utanför Sverige debiteras extra, med hur mycket beror på vart leveransen skall gå. Kontakta oss för mer detaljerade priser gällande leveranser utom Sverige.

Om Du inte hämtar ut Ditt paket debiteras Du för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader, i Sverige totalt kr 300:-.

Falska beställningar
Vi samarbetar med Polisen när det gäller bedrägerier eller försök till bedrägeri. Varje försök till sådan handling kommer omedelbart att polisanmälas.

Moms
Samtliga priser är inklusive moms, om inget annat anges.

Returrätt
Vid köp via vår hemsida, lämnar vi 14 dagars returrätt efter det du tagit emot varan. Om varan returneras med Postnord står kunden själv för returfrakten (Hylte Jakt & Lantman löser inte ut någon försändelse mot postförskott). Återbetalning sker på det sätt Ni väljer, kostnader för frakt, returfrakt, PF-avgift och fakturaavgift återbetalas inte. OBS! Öppet köp gäller inte produkter som är specialbeställda åt kund.

Returer
Om fel uppstår som vi orsakat, kommer ny vara skickas till Er utan fraktkostnad först när vi emottagit den felaktiga varan. Vid reklamation enligt konsumentköplagen, repareras varan i första hand, om detta inte är möjligt ersätts varan med en ny produkt.

Vid returer skall varan returneras i obruten originalförpackning med samtliga delar och tillbehör i nyskick samt kvitto - för att returen skall vara godkänd. Vid retur som inte är reklamation står kunden alltid för returfrakten.

OBS! Bifoga alltid kopia på kvitto tillsammans med dina personuppgifter samt en liten beskrivning av ditt ärende för att vi ska kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt.

Skicka till: 

Hylte Jakt & Lantman 

Hantverksgatan 15

31434 HyltebrukReservationer
Vi reserverar oss för eventuella mänskliga misstag som felskrivningar, eventuella tillfälliga leveransproblem samt pris och kostnadsökningar utom vår kontroll. Vid beställning av vissa tunga eller skrymmande varor kan extra fraktkostnad debiteras.