30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Köp nu - betala i augusti! Gäller köp över 4000:- med Walley

Hylte

/

Betalningsvillkor

Betalningsvillkor

Köp

När du har lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Hylte Jakt & Lantman AB. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress du angav vid beställningen. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Hylte Jakt & Lantman ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (under 18 år) och vi förbehåller oss rätten att neka en order.

Priser

Våra priser anges alltid inklusive moms i privatvyn och exklusive moms i företagsvyn, du skiftar mellan dessa två i vår landsväljare på siten. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel samt uppenbart felaktiga priser. Misstänkta fall av falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls.

Betalalternativ

I samarbete med Walley / Collector Bank AB erbjuder vi olika betalningsalternativ, vilka betalsätt du kan välja mellan visas i kassan.

  • Direktbetalning med Visa eller Mastercard
  • Direktbetalning genom bank
  • Faktura: betala 30 dagar efter köp, ingen faktureringsavgift
  • Dela upp betalningen upp till 36 månader
  •  Swish

 

För fullständiga villkor samt eventuella kostnader se dokumenten nedan:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit, privat (PDF)

Allmänna villkor för faktura och kontokredit, företag (PDF)

Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation (PDF)

Föreningar och stiftelser 

Precis som för övriga bolag så görs en kreditprövning för föreningar och stiftelser i samband med köp. Då denna typ av bolag sällan har en juridisk person bakom så är ofta kreditprövningen något striktare. Du kan då få upp att faktura- eller delbetalningsköp inte är tillgängligt för valt kundnummer. Om du önskar ompröva limiten kan du kontakta Walleys kundtjänst (hello@walley.se) med följande information; senaste årsrapporten (resultat och balansräkning) samt styrelseprotokoll. Om möjligt kan du även lägga beställningen i föreningen eller stiftelsens namn och betala med kort eller direktbetalning. Behöver du ytterligare dokument för bokföringen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Pricerunner Köpgaranti

Som medlem på PriceRunner skyddas ditt köp upp till 50.000 kronor om något problem inträffar. Denna Köpgaranti är kostnadsfri för dig som konsument och gäller på alla köp när du handlar hos oss. För dig som inte är medlem på PriceRunner och besökt oss genom deras tjänst så kan du ändå få ditt köp omfattat av Köpgarantin. Det enda du behöver göra är att inom en timme registrera dig gratis på deras hemsida. Det går på ett kick! Besök PriceRunner för gratis Köpgaranti!

Om du vill att ditt köp ska innefattas av Köpgarantin så måste din beställning vara addresserad till den adress du är skriven på. Med Köpgarantin får du ersättning om en vara är defekt, om en enskild vara saknas vid leverans, om leverans av vara uteblir eller om varan är felaktig. Ersättning utgår endast för inköpskostnader, fraktkostnader och den direkta ekonomiska skada du som kund lidit. Ingen ersättning lämnas för andra direkta eller indirekta kostnader, värdeminskning eller uteblivna intäkter. Besök PriceRunner för att ta del av kompletta användarvillkor och regler samt lista på kategorier som är undantagna.

Ja tack, ta mig till PriceRunner för registrering av Köpgaranti upp till 50.000 kronor!

Easy Peasy Insurance

I samband med köp av utvalda varor på hylte-lantman.com erbjuds du möjligheten att aktivera en kostnadsfri självförsäkring hos Easy Peasy. I samband med att du aktiverar denna delas din kontaktinformation och orderinformation med Easy Peasy Insurance i syfte att kunna aktivera försäkringen. Försäkringen är helt frivillig. Klicka här för förköpsinformation och fullständiga villkor.

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter