30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Handla nu, betala i juli! Gäller för köp över 4000:- med Walley.

Hylte

/

Trädgård

/

Snöslunga

Snöslunga

Med en snöslunga blir snöskottningen enkel, vi har bäst-i-test modeller, premium alternativ och billiga alternativ för den lilla uppfarten.

RobotgräsklippareGräsklippare & TillbehörÅkgräsklippareHögtryckstvättHäcksaxVertikalskärare & MossrivareLövblås & LövsugKompostkvarnJordfräsTillbehör för batterimaskinerTrädgårdsbevattningOdling & TrädgårdsskötselSkottkärrorTrädgårdsredskap

56 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Al-ko 700.4 E Snöslunga

Al-ko 700.4 E Snöslunga

18.995 kr

21.595 kr

I lager

12%

Du har sett 24 av 56 Produkter

Snöslungor

En snöslunga är både praktisk och skonsam att använda då den smidigt hjälper dig att slunga bort stora snömängder och du slipper slita på kroppen genom att skotta snö med skyffel. Gör dig därför redo för vintern och köp en snöslunga innan snön kommer!

Snöslungan är idealisk för den bekväma snöröjningen runt huset och gården samt mindre parkeringsplatser och avställningsytor. Med en snöslunga blir det blir det vanligtvis ansträngande snöskottandet en enkel uppgift i den friska luften..

I vårt sortiment hittar du flera olika snöslungor från bland annat varumärken som: Husqvarna, Bonnet, AL-KO och Cub Cadet.

Innan du väljer snöslunga är det bra att fundera ut vilka bekvämligheter som du efterfrågar. Några funktioner du kan fundera kring om du vill att snöslungan ska ha är:

Belysning – för att kunna använda snöslungan säkert i mörker

Elstart – startar snöslungan smidigt

Eluppvärmda handtag – ger ökad bekvämlighet för dina händer

Fingertoppsstyrning – förenklar styrningen av maskinen

Växellåda – ger ofta flera växlar både framåt och bakåt

Känner du dig osäker på vilken snöslunga du ska välja och vill ha tips och råd så får du gärna höra av dig till oss via telefon eller mail så hjälper vi gärna till. Känn dig varmt välkommen att besöka vår butik i Hyltebruk och träffa vår kunniga personal!
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter