Hylte / Trädgård / Högtryckstvättar & Tillbehör

Högtryckstvättar & Tillbehör

HögtryckstvättarTillbehör för högtryckstvättar
64 produkter
Sortera på: Popularitet
Husqvarna PW360 Högtryckstvätt
Husqvarna PW360 Högtryckstvätt
3 590 kr4 190 kr (rek ca pris) 
14%
Stihl Re 130 Plus Högtryckstvätt
Stihl Re 130 Plus Högtryckstvätt
2 989 kr3 290 kr (rek ca pris) 
Storsäljare
9%
Ryobi RY18PW22A-125 Mellantryckstvätt 18v ONE+
Ryobi RY18PW22A-125 Mellantryckstvätt 18v ONE+
2 399 kr 
Nyhet
Du har sett 36 av 64 Produkter
12
Nästa

Högtryckstvättar & Tillbehör

Dags att rengöra bilen, altanen eller andra stora ytor utomhus? Då låter det som att du ska kika på våra kraftfulla högtryckstvättar! Välkommen till oss på Hylte Jakt & Lantman. Vi är återförsäljare för högtryckstvättar, hetvattentvättar och varmvattentvättar från varumärken som Stihl, Husqvarna LavorPRO och Kärcher.

Med en högtryckstvätt hemma i garaget går många av dina sysslor snabbare och blir mycket enklare. Gör dig av med hårt sittande smuts på bilar, fasader, terrasser och stenplattor eller varför inte bara spola av dina utemöbler inför kommande säsong? Ytterligare ett användningsområde för din högtryckstvätt är att spola rent i avloppen om du har fått stopp i rören. Oavsett vad du är ute efter att rengöra så är en högtryckstvätt en mycket bra rengöringsmaskin som du kommer att få användning för många år framöver.

En stor fördel med en högtryckstvätt är du slipper använda och hysa flera olika sorters rengöringsredskap eller borstar. Många högtryckstvättar idag har också flera anpassade och smidiga tillbehör för till exempel altantvätt, biltvätt eller takrengöring. Så med en högtryckstvätt kan du spola bort smutsen utan svett och slitsamt skurande!

En högtryckstvätt är utan tvekan det mest effektiva sättet för villa- och husägare att rengöra ytor utomhus. Du kan enkelt använda den för att till exempel rengöra mossiga murar, bilar, tak, stenplattor, fasader eller båtar. Är du kanske ute efter en högtryckstvätt för bil? Då har vi flera effektiva modeller som kommer att lämna din bil och fälgar glänsande rena. Det finns nästan inga gränser för vad du kan rengöra med en högtryckstvätt och den är dessutom rolig och enkel att använda! Det enda du behöver göra är att koppla in strömsladden och vattenslangen för att börja tvätta.

Genom att använda en högtryckstvätt är du dessutom mer miljövänlig eftersom du i regel inte behöver använda lika mycket rengöringsprodukter eller kemikalier för att få saker och ting rena. Man skulle kunna tro att högtryckstvättar är riktiga vattenslukare men egentligen är det faktiskt tvärtom. Eftersom matarvattnet trycksätts och pressas ut under högt tryck så går det åt väsentligt mycket mindre vatten än om du skulle spolat av samma objekt med en vanlig vattenslang!

En högtryckstvätt är i praktiken en pump där vatten leds in, komprimeras och sedan pressas ut under ett mycket högt tryck. Trycket eller kraften i högtryckstvätten mäts ofta i enheten bar och det är också här högtryckstvättarna skiljer sig åt. En vanlig högtryckstvätt ligger i regel mellan 70 till 120 bar. Dessa modeller funkar utmärkt till att rengöra “vanliga” ytor utomhus och riskerar inte att skada ytan du rengör. Söker du en mer professionell maskin för grövre arbeten eller riktigt tuff smuts bör du titta på en högtryckstvätt med 140 bar och uppåt.

För riktigt tuff smuts eller större åtgärder kan vi varmt rekommendera dig att titta på våra varm - och hetvattentvättar. Vi har flera modeller från bland annat LavorPro och Kärcher, både för medelstora och riktigt stora ytor. Dessa maskiner fungerar ungefär på samma sätt som högtryckstvättarna där man rengör ytor med högt tryck. Skillnaden är dock att du får en oslagbar rengöringsförmåga i både värme och tryck.

Behöver du hjälp att välja? Ring oss så hjälper vi dig med högtryckstvätten som är bäst för dig och dina ändamål!
HögtryckstvättarTillbehör för högtryckstvättar
Om Hylte Jakt & Lantman
Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Prenumerera på vårt nyhetsbrev