30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Handla nu, betala i juli! Gäller för köp över 4000:- med Walley.

Hylte

/

Skog

/

Motorsåg & Skärutrustning

/

Motorsågar

Motorsågar

Stångsågar & SpecialsågarSågkedjorSågsvärdTillbehör för motorsågService & slitdelar för motorsåg

141 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

cm³
cm³
Husqvarna 435 II Motorsåg

Husqvarna 435 II Motorsåg

4.450 kr

5.990 kr

I lager

26%

Du har sett 22 av 141 Produkter

Motorsågar

Hos oss finner du ett stort utbud av motorsågar från flera välkända varumärken som Husqvarna, Stihl och Ryobi för att nämna några. Oavsett om du söker en bensindriven motorsåg, batteridriven motorsåg eller en eldriven motorsåg hittar du det hos oss!

Det kan vara svårt att veta vilken motorsåg som kan vara lämplig att välja och många ställer sig säkert frågan: “Vilken motorsåg ska jag välja?”.

Valet av motorsåg kan ofta bli enklare för skogsarbetare och skogsägare som regelbundet arbetar med motorsåg och generellt har bra koll på vilka motorsågsmodeller de föredrar att jobba med och vilken prestanda och funktioner de efterfrågar. Däremot kan det vara ett svårare beslut för de personer som ska köpa sin första motorsåg och som inte vet vilken modell som passar utefter deras behov.

Eftersom motorsågar har olika egenskaper baserat på tilltänkt användningsområde är därför ett gott råd att du noga funderar kring vilket syfte du ska använda motorsågen till. Är tanken att du ska använda den för gallring, fällning av grovskog, röjning, trädbeskärning eller kanske vedkapning? Utöver hur grova träd du tänker dig att motorsågen ska klara av att fälla har även faktorer som prestanda, kraft och drivmedel betydelse för att den ska klara av de utmaningar den ställs inför.

För proffsanvändare och skogsägare som använder motorsågen dagligen är det en förutsättning att välja en kraftfull motorsåg med en kapacitet för att klara av såväl gallringar, slutavverkningar och röjning som att fälla de övergrova träden som skogsmaskinerna inte klarar av. De bensindrivna motorsågarna har en bättre kapacitet jämfört med andra modeller och är därför det solklara valet för proffsanvändare som är i behov av en pålitlig motorsåg som klarar av en hel dags skogsarbete!

För hobbyanvändare som har för avsikt att använda sin motorsåg till röjning, vedkapning och ta ner klenare träd är en mindre och lättare modell av motorsåg med kortare svärd ofta ett klokt val. Ett lämpligt val är en mindre och batteridriven motorsåg som tack vare sin lätta vikt och mindre storlek är mer lätthanterlig och ergonomisk att använda i jämförelse med de större och kraftfullare modellerna.

Känner du dig osäker på valet kring motorsåg och behöver tips och råd så får du gärna kontakta oss så via telefon eller mail! Ett tips är att besöka vår trevliga butik i Hyltebruk där vi har en stor skogsavdelning med både motorsågar, andra skogsprodukter och givetvis kunnig personal som gärna hjälper dig när du kommer hit!
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter