30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Trädgård

/

Odling & Trädgårdsskötsel

/

Växthus

Växthus

Med ett växthus förbättrar du din odling och skyddar dina växter från väder och vind. Hitta de perfekta växthuset för dina behov hos oss.

Handredskap för trädgårdenTillbehör för odlingFröerGräsfrönGödning & NäringOgräsbekämpningJord

9 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Metalcraft Växthus 18m² Kanalplast Aluminium

Metalcraft Växthus 18m² Kanalplast Aluminium

19.999 kr

I lager
Du har sett 9 av 9 Produkter
1

Växthus

Fler och fler upptäcker charmen och alla de fördelar som finns kring att odla sina växter och grönsaker i ett växthus. Utöver att växthusen rent praktiskt förlänger odlingssäsongen och är en ypperlig plats att kunna övervintra dina växter på så blir växthuset för många ett extra rum och en favoritplats att kunna nyttja under flera årstider. Flera växthus är dessutom så stilfulla att de upplevs som ett vackert smycke som pryder trädgården. Kanske du drömmer om att kunna bjuda dina vänner och familj på eftermiddagsfika eller kvällsmiddag i ett växthus under de ljumma sommarkvällarna? I så fall kan vi varmt rekommendera dig till att kika igenom vårt sortiment av växthus och gazebos från Metalcraft.

Hos oss hittar du ett brett utbud av växthus, allt från stora växthus med gott om plats att kunna sitta i till mindre modeller med utrymme för enbart odling samt miniväxthus.
Växthusen är tillverkade antingen med glasväggar och kanalplasttak eller helt i kanalplast. Flera av modellerna finns i färgerna vit, svart, grön och aluminium.

Ett växthus tillverkat av kanalplast är både hållbart för skador och tål vårt svenska klimat bra. Dessutom är kanalplasten UV-beständig, vilket gör att materialet skyddar mot den farliga UV-strålningen samt ger lång livslängd på kanalplasten.

Växthus med glasväggar och kanalplasttak ger dels fördelarna i att ha ett hållbart och säkert tak i kanalplast med UV-filter som ger skugga och skapar en bra miljö för dig och dina växter. Detta i kombination med väggar i säkerhetsglas som ger ditt växthus en mer exklusiv känsla och en trevligare utsikt som gör att du även kan använda växthuset som ett trevligt uterum om du så önskar.

Utöver alla växthus har vi även ett brett sortiment av odlingsprodukter såsom jord, fröer, gräsfrön, gödning och näring, ogräsbekämpning, pallkragar samt övriga tillbehör för odling.

Känner du dig osäker kring vilket växthus som du tror kan passa dig bäst så hjälper vår kunniga personal gärna till med rådgivning, tips och råd.
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter