30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Trädgård

/

Robotgräsklippare

/

STIHL robotgräsklippare

STIHL robotgräsklippare

Husqvarna robotgräsklippareGardena robotgräsklippareRobotgräsklippare - Installerat och klartTillbehör för robotgräsklippareReservdelar för robotgräsklippare

10 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Stihl iMow 5 Robotgräsklippare

Stihl iMow 5 Robotgräsklippare

18.990 kr

20.534 kr

I lager

8%

Du har sett 10 av 10 Produkter
1

Robotgräsklippare från Stihl - de intelligenta robotklipparna

Om du vill ha en välklippt gräsmatta utan ansträngning, är STIHL robotgräsklippare den perfekta lösningen för dig. De intelligenta robotklipparna från STIHL tar hand om allt, från klippningen till uppladdningen, så att du slipper både besvär och stress. Du kan välja mellan en rad modeller i serien iMOW, med kapacitet för ytor upp till 5.000 kvm, och du har möjlighet att välja mellan modeller med och utan app-styrning.

Förvandla din trädgård till en idyll med STIHL robotgräsklippare. De intelligenta robotklipparna är mycket effektiva och klipper gräsmattan noggrant, så att du alltid har en perfekt klippt gräsmatta. Beroende på modellen du väljer, kan du ställa in en schemalagd tid för klippningen, så att du alltid har en välklippt gräsmatta när du vill ha det.

Vi på Hylte Jakt & Lantman erbjuder ett brett utbud av modeller från STIHL och erbjuder dig hög kvalitet till ett billigt pris. Vi är säkra på att du kommer att vara nöjd med ditt köp av en STIHL robotgräsklippare. Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt utbud.

Vanliga frågor - STIHL Robotgräsklippare

Hur vet jag vilken modell av STIHL iMOW som passar för min trädgård?

Valet av modell beror på storleken på din gräsmatta, din budget samt om du önskar app-styrning eller inte. Du bör rådfråga en återförsäljare som kan hjälpa dig att välja den mest lämpliga modellen för din trädgård.

Vad är skillnaden mellan iMOW modeller med och utan app-styrning?

Modeller med app-styrning kan styra och övervaka gräsklippningen direkt från en smarttelefon eller surfplatta med en app. Modeller utan app-styrning styrs manuellt via en fjärrkontroll.

Hur stor yta kan en STIHL iMOW klippa?

STIHL iMOW robotklippare finns i modeller som kan klippa ytor från 800 kvadratmeter upp till 5.000 kvadratmeter. En annan viktig faktor som påverkar ditt val av robotklippare är lutning, så var noggrann i dina förberedelser.

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter