30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Trädgård

/

Robotgräsklippare

/

Gardena robotgräsklippare

Gardena robotgräsklippare

Gardena robotgräsklippare är det perfekta valet för en underhållsfri gräsmatta. Dessa innovativa produkter är enkla att installera och ger en jämn klippning varje gång.

Husqvarna robotgräsklippareSTIHL robotgräsklippareRobotgräsklippare - Installerat och klartTillbehör för robotgräsklippareReservdelar för robotgräsklippare

10 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Gardena Robotgräsklippare Smart Sileno City 500 Lona

Gardena Robotgräsklippare Smart Sileno City 500 Lona

14.999 kr

I lager
Du har sett 10 av 10 Produkter
1

Robotgräsklippare från Gardena

Gardenas robotgräsklippare är resultatet av en stark strävan av innovation och att förenkla ditt trädgårdsarbete. De erbjuder en effektiv lösning för att upprätthålla en grön och hälsosam gräsmatta utan att du behöver engagera dig i gräsklippning. Dessa robotgräsklippare är designade för att vara både tysta och miljövänliga, drivna av uppladdningsbara batterier. När laddningen börjar bli låg, återvänder de självständigt till laddstationen. Varje enhet är utrustad med sensorer för att upptäcka hinder, vilket gör att den kan backa undan eller stanna helt vid lyft. Dessa robotgräsklippare fungerar även i regn! Du styr enkelt när din robotgräsklippare ska arbeta genom att programmera timern. Luta dig tillbaka och låt Gardenas robotgräsklippare ta hand om gräsmattan, medan du ägnar dig åt roligare saker.
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter