30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Handla nu, betala i juli! Gäller för köp över 4000:- med Walley.

Hylte

/

Skytte

/

Vapenskåp

Vapenskåp

Ett vapenskåp hjälper dig att säkert förvara dina vapen genom lås- och säkerhetsfunktioner som förhindrar obehörig åtkomst. På så sätt kan du skydda dina vapen från att hamna i fel händer och säkerställa att de förvaras enligt lagens krav.

AmmunitionLjuddämpare & TillbehörVapenvårdKlickpatronerLerduveskytteSkjutmålLuftgevärSkjutstödSkytteglasögonVapenfodral & VapenremmarPatronaskar & HållareTillbehör för skytte

25 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Vapenskåp Genzo SolidSafe 152kg med Kodlås

Vapenskåp Genzo SolidSafe 152kg med Kodlås

9.995 kr

I lager
Du har sett 22 av 25 Produkter

Vapenskåp

Är du jägare och på jakt efter godkända vapenskåp? Hos oss på Hylte Jakt & Lantman hittar du vapenskåp/säkerhetsskåp i flera storlekar och former med både kodlås eller nyckellås för gevär, ammunition och pistoler. Ett vapenskåp är också en perfekt förvaring för andra värdesaker som du har i hemmet som pengar, viktiga papper eller pass. Vi har hemleverans på alla våra vapenskåp!

Enligt svensk lag måste du som äger vapen och ammunition även förvara dessa på ett säkert sätt. Alla våra vapenskåp är SS3492 godkända vilket innebär att de uppfyller polisens krav på säkerhetsskåp. Samtliga vapenskåp är godkända för 20 st poäng/ vapen.

Hos oss hittar du Genzo, Scandinavian Safe & Profsafe vapenskåp på 80 kg, 104 kg och 152 kg. När du ska välja storlek på ditt vapenskåp så kan det vara bra att redan innan köpet tänka igenom vilka behov du kommer att ställa på ditt vapenskåp. Eventuellt kan du komma att vilja att utöka din vapensamling i framtiden eller kanske är ni flera jägare i familjen som behöver förvara sina vapen? Bland våra modeller så har 80 kg plats för 4 st vapen, 104 plats för 5-6 st vapen och 152 kg plats för cirka 12 st vapen. Dessutom är det viktigt att veta att om du väljer att köpa ett skåp som väger under 150 kg måste du enligt lag bulta fast detta i golv och vägg. Det rekommenderas dock av säkerhetsskäl att du även bultar fast det största vapenskåpet.

De flesta av våra större vapenskåp levereras med inredning, vapenhållare och kolvstödsmatta men det finns också ett flertal tillbehör som infästning och brandsäkra brandboxar.
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter