Hylte / Skytte / Vapenskåp

Vapenskåp

17 produkter
Sortera på: Popularitet
Profsafe Vapen/ Säkerhetskåp S1500 SIDO Superkodlås
Profsafe Vapen/ Säkerhetskåp S1500 SIDO Superkodlås
6 295 kr9 985 kr (rek ca pris) 
37%
Du har sett 17 av 17 Produkter

Vapenskåp

Är du jägare och på jakt efter godkända vapenskåp? Hos oss på Hylte Jakt & Lantman hittar du vapenskåp/säkerhetsskåp i flera storlekar och former med både kodlås eller nyckellås för gevär, ammunition och pistoler. Ett vapenskåp är också en perfekt förvaring för andra värdesaker som du har i hemmet som pengar, viktiga papper eller pass. Vi har hemleverans på alla våra vapenskåp!

Enligt svensk lag måste du som äger vapen och ammunition även förvara dessa på ett säkert sätt. Alla våra vapenskåp är SS3492 godkända vilket innebär att de uppfyller polisens krav på säkerhetsskåp. Samtliga vapenskåp är godkända för 20 st poäng/ vapen.

Hos oss hittar du Genzo och Genzo Prosafe vapenskåp på 80 kg, 104 kg och 152 kg. När du ska välja storlek på ditt vapenskåp så kan det vara bra att redan innan köpet tänka igenom vilka behov du kommer att ställa på ditt vapenskåp. Eventuellt kan du komma att vilja att utöka din vapensamling i framtiden eller kanske är ni flera jägare i familjen som behöver förvara sina vapen? Bland våra modeller så har 80 kg plats för 4 st vapen, 104 plats för 5-6 st vapen och 152 kg plats för cirka 12 st vapen. Dessutom är det viktigt att veta att om du väljer att köpa ett skåp som väger under 150 kg måste du enligt lag bulta fast detta i golv och vägg. Det rekommenderas dock av säkerhetsskäl att du även bultar fast det största vapenskåpet.

De flesta av våra större vapenskåp levereras med inredning, vapenhållare och kolvstödsmatta men det finns också ett flertal tillbehör som infästning och brandsäkra brandboxar.
Om Hylte Jakt & Lantman
Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bläddra i vår senaste katalog
Till katalogen
Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter
logo-visa-white-large
logo-klarna-white-large
logo-collector-white-large-rectangular-v2-2
logo-mastercard-white-large