30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Nyheter

Hylte

/

Scandinavian Safe

Scandinavian Safe

8 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Skytte
Scandinavian Safe SP88E Vapenskåp med kodlås Svart

Scandinavian Safe SP88E Vapenskåp med kodlås Svart

11.295 kr

I lager
Du har sett 8 av 8 Produkter
1

Scandinavian Safe - vapenskåp som en stilfull inredningsdetalj

Scandinavian Safe AB är ett familjeföretag som har tillverkat vapenskåp sedan 2001. Företaget drivs idag av fyra syskon och har sedan starten tillverkat över 150 000 värdeförvaringsenheter till myndigheter, företag och privatpersoner. Syskonen Evelina, Rebecka, Napoleon och Mikaela tog över familjeföretaget år 2019 och sedan dess har de förnyat hela vapenskåpsbranschen!

Scandinavian Safes vapenskåp är inbrottstestade och certifierade enligt svenska standard SSF 3492 via SBSC. De är tillverkade i 4 mm specialplåt och utvalda områden har förstärkts ytterligare med manganplåt. Låsområdet är extra skyddat från samtliga håll och är även utrustat med en sprängsäkring. Tack vare skåpets kraftiga hakgreppsystem och bakkantslåsning, låser dörren längs båda långsidorna.

Scandinavian Safe tillverkar vapenskåp i olika färger, storlekar och med olika sorters inredning. Samtliga modeller kan köpas med elektroniskt kodlås eller nyckellås. Skåpen är förberedda med fyra förankringshål i botten och i ryggen.

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter