30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Djur & Lantbruk

/

Stängsel

/

Elstängselband

Elstängselband

ElaggregatStängselstolparUtgödslingsrepTillbehör för stängsel

21 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Genzo Elband 12 mm 200 m Vit

Genzo Elband 12 mm 200 m Vit

129 kr

I lager
Du har sett 21 av 21 Produkter
1

Vanliga frågor

Hur kopplar man in ett elstängsel?

För att koppla ett elstängsel behöver du först ansluta elstängselaggregatet till en strömkälla. Sedan kopplar du in elstängselsaggregatet i den första stolpen och fortsätter sedan att koppla in de övriga stolparna i stängslet med hjälp av ledningar. Var noga med att följa tillverkarens instruktioner för att undvika risker och för att uppnå en effektiv och säker elstängselanläggning.

Får man sätta upp elstängsel?

Ja, det är tillåtet att sätta upp elstängsel på sin egen mark, men det finns vissa regler som måste följas. Elstängslet måste vara märkt med varningsskyltar som visar att det finns en risk för elektrisk stöt. Dessutom måste stängslet vara konstruerat på ett sådant sätt att det inte orsakar skada eller lidande för djur eller människor som kommer i kontakt med det. Det är också viktigt att kontrollera med kommunen om det finns några lokala bestämmelser eller tillstånd som krävs för att sätta upp elstängsel.

Hur fungerar ett elstängsel?

Ett elstängsel består av en elektrisk krets som är ansluten till en strömkälla och ett antal stängseltrådar, som är fästa på isolatorer och som leder ström. När djuret kommer i kontakt med stängseltråden och jorden, sluter kretsen och det uppstår en ström genom djuret, som får en elektrisk stöt. Detta skapar en avskräckande effekt och hindrar djuret från att försöka ta sig över eller under stängslet.

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter