30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Lifesaver

Lifesaver

1 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Friluftsliv
Liberty Protective Sleeve- Orange

Liberty Protective Sleeve- Orange

195 kr

I lager
Du har sett 1 av 1 Produkter
1

LifeSaver

Här hittar du våra LifeSaver produkter för effektiv och steril vattenrening. LifeSaver har en speciell filtreringsteknik som tar bort alla bakterier,virus, protozoer, parasiter, svampar och alla andra mikrobiologiska vattenburna patogener genom ett filter i aktivt kol vilket ger ett välsmakande och rent vatten utan behov av vare sig ström, klor eller UV-ljus. I vårt sortiment hittar du de smidiga LifeSaver Liberty vattenflaskorna, den något större LifeSaver Cube och den största modellen LifeSaver Jerrycan. Vi erbjuder även tillbehör för LifeSaver som activated carbon filter och “discs”.

LifeSaver-systemen grundades av Michael Pritchard 2007 som blev inspirerad till att uppfinna LifeSaver-flaskan efter ha sett det tragiska slöseriet av liv och allvarliga problem som orsakats av bristen på säkert dricksvatten under tsunamin 2004 i indiska oceanen och orkanen Katrina som slog in över Orleans 2005. Pritchards mål var att skapa en bärbar vattenfiltreringanordning som kunde ge en långvarig och hållbar källa till säkert dricksvatten och 2007 lanserade han världens första bärbara vattenfilter, Liberty flaskan, som är effektiv nog att ta bort de även de allra minsta vattenburna virusen.

Lifesaver etablerade sig snabbt som en effektiv lösning på frågor kring dricksvatten i den humanitära världen och 2010, efter tuffa tester, valde även den brittiska armén att använda LifeSaver flaskan som sin bärbara vattenfiltreringslösning. Efter LifeSavers etablering inom den humana sektor ledde ytterligare samarbete med företaget Oxfam till att LifeSaver skapade den större varianten av vattenfiltreringslösning, Cube. Cube använder samma vattenfiltreringsteknik som Liberty men har en större vattenkapacitet på 5 liter vatten och kan ge en familj på 4 personer dagligen dricksvatten under ett helt år. LifeSaver används även av WHO, World Health Organization, i utsatta länder världen över.

Med ett ständigt växande utbud av produkter som är designade för att vara bärbara, hållbara och kapabla till att filtrera tusentals liter vatten med en enda patron lockar LifeSaver även en annan målgrupp än bara den humanitära. Många friluftsentusiaster, campare, äventyrare och jägare har också sett den stora fördelen med LifeSavers produkter och idag används dessa smarta vattenreningsprodukter av personer inom flera sektorer som beredskap, humanitära, i naturen, preppers, militären och i brandförsvaret. Med en LifeSaver-flaska har du alltid rent vatten nära till hands, när du behöver det, oavsett vad du befinner dig!

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter