Öppet köp till 15 januari
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Jakt

/

Jaktkläder

/

Jaktjacka

Jaktjacka

Hitta din perfekta jaktjacka hos oss - oavsett om du är ute efter en varm, tunn, eller fodrad modell för herr, dam eller till och med för våra yngre jägare. Med vårt breda sortiment av jaktjackor kan vi erbjuda komfort och funktion för alla väder och jaktstilar. Bläddra bland högpresterande jackor och välj den som passar just din jaktmiljö.

JaktbyxorJaktställJakttröjaJakthandskarJaktvästJaktkeps & JaktmössaJaktryggsäck & Jaktväska

275 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

5 till att visa...
Woodline Jaktställ Lake Herr

Woodline Jaktställ Lake Herr

2.495 kr

Paket
Swedteam Lynx Fleecetröja Herr Orange

Swedteam Lynx Fleecetröja Herr Orange

Från

195 kr

349 kr

I lager

44%

Chevalier Rough GTX Jaktställ

Chevalier Rough GTX Jaktställ

7.495 kr

Storsäljare
Du har sett 24 av 275 Produkter

Jackor för jakt

Vi har ett riktigt brett utbud av jackor för jakt anpassade för olika typer av jakter och jägare! Exempelvis har vi tunnare, smidiga jackor som är perfekta för varma jaktpass samt för hundförare som rör sig mycket i terrängen. Givetvis har vi även varmfodrade jackor som håller dig ordentligt varm vid kyliga jakter.

För att smälta in i naturen vid olika sorters jakter så har vi flera olika kamouflerande jackor att välja mellan så att du på ett smidigt sätt kan dölja dig för djuren året om. Och för jägaren som vill synas har vi jackor med hög synlighet i signalorange färg.

I vårt utbud finner du både herr- och damjackor för jakt. Vi har flera olika modeller som du kan välja mellan både för herr och för dam.

Hos oss hittar du jaktjackor från en rad olika välkända varumärken så som:
Blaser, Browning, Chevalier, Härkila, Pinewood, Seeland, Sitka, Swazi, Swedteam och Woodline för att nämna några.

Vi är väldigt stolta över alla de praktiska och snygga jackor vi har tagit fram själva som du kan se i sortimentet bland vårt egna varumärke Woodline.

De flesta jackorna har membran som gör dem vind- och vattentäta och håller dig torr i alla väder. Det finns flera olika membran och många av jackorna är utrustade med det välkända Gore-Tex membranet.

Känner du dig osäker på vilken jacka du ska välja och vill ha våra tips och råd så hör av dig till oss så hjälper vi gärna till! En hel del av våra jackor för jakt finns även i vår butik i Hyltebruk så om du vill jämföra och prova olika jackor så är du varmt välkommen att besöka oss!
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter