Hylte / Jakt / Hundpejl & GPS / Handburen GPS

Handburen GPS

21 produkter
Sortera på: Popularitet
Garmin Alpha 100 handenhet
Garmin Alpha 100 handenhet
5 695 kr7 199 kr (rek ca pris) 
21%
Garmin Montana 700i Skoterpaket
Garmin Montana 700i Skoterpaket
8 990 kr11 163 kr (rek ca pris) 
Nyhet
19%
Du har sett 21 av 21 Produkter

Handburen GPS

Hos oss hittar du flera modeller av handburen GPS och Hund-GPS från välkända Garmin. I dagens samhälle stöter du ständigt på olika GPS-enheter i din närhet som i till exempel din mobil eller bilen. Fördelarna är många och med en GPS blir det helt enkelt enklare för dig att ta dig dit du ska, samtidigt som du slipper krångel med gamla papperskartor eller kompasser.

I vårt sortiment hittar du GPS:er för både jägare och vandrare. För jägare så kan vi varmt rekommendera Garmin Alpha 50 eller Garmin Alpha 100. Dessa handenheter är den nya generationens GPS/ GLONASS-spårningssystem för jakthundar. Med Garmins system kan du till exempel spåra upp till 20 hundar eller jägare samtidigt med upp till 14,5 km räckvidd och en uppdateringsfrekvens med 2,5 sekunders mellanrum vilket gör Alpha dubbelt så snabb som Garmins föregångare Astro 320. Alpha levereras med förinstallerad fritidskarta över Europa och har även jaktinformationsdata som hjälper dig att analysera hundarnas jaktmönster och beteende vilket är ett stort hjälpmedel för många jägare och hundförare.

För dig som vandrar finns det flera modeller att välja mellan. Med till exempel en Garmin InReach Mini är du trygg i okänd terräng. Med InReach kan du få kontakt med omvärlden, även om du saknar mobiltäckning och dess låga vikt och storlek får enkelt plats även i den minsta packningen. Med en inReach i handen kan du även sms:a, kolla vädret, publicera bilder på sociala medier eller kommunicera mellan inReach enheter ute i skogen, på fjället eller på havet. GPS:en har även ett interaktivt SOS-meddelande vid nödsituationer som går till GEOS vilket är ett globalt övervaknings och responscenter som är tillgängligt dygnet runt.

För övriga aktiviteter där du önskar använda en GPS så har vi även flera andra Garmin-modeller som Montana 610, GPSMAP, eTrex Touch, Oregon och DriveTrack med flera.

Vet du inte vilken GPS som passar dina ändamål? Slå oss en signal så hjälper vi dig!
Om Hylte Jakt & Lantman
Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bläddra i vår senaste katalog
Till katalogen
Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter
logo-visa-white-large
logo-klarna-white-large
logo-collector-white-large-rectangular-v2-2
logo-mastercard-white-large