30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Trädgård

/

Odling & Trädgårdsskötsel

/

Fröer

Fröer

Drömmer du om en vackert blommande trädgård? Hos oss hittar du fröerna för att gro din dröm!

Handredskap för trädgårdenTillbehör för odlingGräsfrönGödning & NäringOgräsbekämpningJordVäxthus

2 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Nelson Sättlök Mix 250 G

Nelson Sättlök Mix 250 G

49 kr

I lager
Du har sett 2 av 2 Produkter
1

Fröer

Tillhör du den odlingsintresserade skaran så hittar du ett otroligt brett utbud av olika fröer från Weibulls hos oss!

Oavsett om du föredrar att odla blommor, grönsaker, bär eller kryddor så har vi en mängd olika spännande fröer i vårt sortiment.

Bland våra blomsterfröer finns exempelvis solrosor, lavendel, flox, aster, stockrosor, zinnia och mycket, mycket mer. Hos oss finner du allt från små näpna blommor till större praktfulla blommor i en mängd olika färger och varianter.

Drömmer du om en vacker blandning utav blomsterängsblommor? I så fall kan vi tips om att vi har färdiga blandningar av ett - och fleråriga sorter som gärna självsår sig. Skaka och blanda påsens innehåll ordentligt. Så glest direkt på växtplatsen vår eller höst. Så antingen i ''öar'', där det inte finns gräs eller så ännu glesare över hela ytan och så även ut gräsfrö mycket glest. Håll sådden fuktig några veckor, tills alla arter grott. Slå ängen, när allt blommat över och låt det slagna ligga och fröa sig, innan det tas bort. Ängen blir vackrare år efter år!

Jordgubbar och smultron hör ju verkligen till sommaren, och om du längtar efter att bjuda på en smaskig sommartårta gjord på jordgubbar och smultron från ditt eget land så gör du helt rätt i att köpa dina fröer hos oss.

Är du intresserad av att anlägga ett trädgårdsland med ätbara grödor så hittar du fröpåsar med majs, lök, gurka, tomat, selleri, kål, melon, bönor, paprika med mera i vårt sortiment.

Att kunna odla sina egna kryddor är både roligt och förhöjer smakerna på din matlagning! Vill du ta din maträtter till nya höjder kan vi tipsa om att kolla in våra fröer med krasse, mynta, basilika, dill, persilja med mera.

Kontakta oss gärna om du har några frågor kring våra fröer eller behöver tips och råd så hjälper vi till! Känn dig också varmt välkommen att besöka vår trevliga butik i Hyltebruk där vi har gott om olika fröer och andra trädgårdsprodukter.
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter