30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Fiske

/

Marin Elektronik

Marin Elektronik

FiskespönFiskerullarFiskebetenKrokar & SmåplockFiskelinorKräftfiskeBåtfiskeFlugfiskeVinterfiskeTillbehör för fiskeFörvaring för fiske

208 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

5 till att visa...
Garmin Striker Vivid 5cv inkl aktergivare GT20

Garmin Striker Vivid 5cv inkl aktergivare GT20

3.690 kr

4.299 kr

I lager

14%

Du har sett 22 av 208 Produkter

Ekolod, plotter och marin elektronik

Vill du ta ditt fiske till en ny nivå?
Oavsett om du ägnar dig åt fritidsfiske eller sportfiske har vi en mängd olika produkter som vi vet kommer att höja din fiskeupplevelse från välkända märken som exempelvis Garmin, Minn Kota och Ram mounts.
För den som vill hålla koll på fisken i vattnet har vi flera olika modeller av ekolod, plotter, givare och livegivare som panoptix.
En livegivare ger dig en fantastisk fiskeupplevelse då det är ett realtidsekolod som visar lättolkade bilder av strukturer och fisk som simmar under båten i realtid med en otrolig detaljrikedom – upp till 61 meter – även när båten ligger stilla.
Kanske behöver du en elmotor till båten, givarfäste, stabiliseringsfäste, monteringsbas, givare , nätverkskabel eller en förlängningskabel till givare? I så fall klickar du dig in på kategorin “Marin elektronik” på vår hemsida så hittar du allt vad du behöver till aktuella priser.
Känn dig varmt välkommen att besöka fiskeavdelningen i vår butik i Hyltebruk eller hör av dig via telefon eller mail om du önskar tips eller råd kring våra produkter.
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter