30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Elgrill balkong – vi listar 5 populäraste elgrillarna till balkongen

Elgrill balkong – vi listar 5 populäraste elgrillarna till balkongen

22 mars 2024

Elgrill balkong – vi listar 5 populäraste elgrillarna till balkongen

22 mars 2024
Tillbaka till magasin

Är du på jakt efter en grill till balkongen? Då har du kommit rätt! Här tipsar vi om de populäraste elgrillarna bland våra kunder.

 

Bästa grillen för balkong

I många flerbostadshus är det förbjudet att grilla med kolgrill eller gasolgrill på balkongen. I dessa fall är elgrillen ett utmärkt alternativ. Dagens elgrillar ger en riktigt genuin grillkänsla och kommer med fler olika tillagningsmöjligheter. De flesta är dessutom föredömligt kompakta och lätta att flytta och förvara – perfekt för dig som har ont om plats med andra ord!

Här nedan listar vi de elgrillar som är populärast bland våra kunder.

 

Topp 5 mest populära elgrillar

 

Mest sålda! Weber Elgrill Q1400, mörkgrå

Weber Q1400 är en elgrill av hög kvalitet med gott om utrymme för att tillaga dina favoriträtter. Tvådelat galler för utökade möjligheter genom att de kan ersättas med stekplattor och andra tillbehör.

KÖP HÄR

 

2:a plats. Weber Elgrill Q2400 med ställning, mörkgrå

Weber Q®2400 är den största av Webers elektriska modeller och kommer med en praktisk ställning. Den stora grillytan gör denna grill till den perfekta elektriska grillen för en familj på fyra personer. Det tvådelade gjutjärnsgallret utökar möjligheterna ännu mer, eftersom den ena delen kan tas ur och ersättas med exempelvis en stekplatta i gjutjärn.

KÖP HÄR

 

3:e plats. Weber Elgrill Pulse 1000, svart

Weber Pulse 1000 är den nya generationens eldrivna, autentiska grill. Elgrillen var den första av sitt slag som kombinerar smart teknik med avancerade digitala funktioner och som revolutionerar traditionell grillning på balkongen.

KÖP HÄR

 

4:e plats. Weber Elgrill Pulse 2000, svart

Weber Pulse 2000 är så mycket mer än en vanlig elgrill. Med dubbla grillzoner, som kan styras oberoende av varandra, och revolutionerande prestanda förenas äntligen stadslivets bekvämligheter med den omisskännliga smaken av matlagning i trädgården, fast helt utan trädgård.

KÖP HÄR

 

5:e plats. Weber Elgrill Lumin Compact svart

Denna mindre version av Webers Lumin elgrill ger hög värme, är mångsidig och tar utomhusgrillningen på balkongen till nya höjder. Temperatur på över 315 °C ger grillmärken av hög kvalitet, samtidigt som röken som tillförs förstärker grillsmaken som gästerna längtar efter.

KÖP HÄR

 

Se fler elgrillar här

 

Läs också: Bästa gasolgrillen – vi listar populäraste gasolgrillarna

Läs också: Bästa kolgrillen – vi listar populäraste kolgrillarna

Relaterade Artiklar

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter