30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Bästa gasolgrillen 2024 – vi listar 5 populäraste gasolgrillarna från Landmann

Bästa gasolgrillen 2024 – vi listar 5 populäraste gasolgrillarna från Landmann

22 mars 2024

Bästa gasolgrillen 2024 – vi listar 5 populäraste gasolgrillarna från Landmann

22 mars 2024
Tillbaka till magasin

Är du sugen på en ny gasolgrill? Här tipsar vi om de populäraste grillarna bland våra kunder.

 

Vilken är den bästa gasolgrillen?

Vilken som är den bästa gasolgrillen för just dig beror på hur stor plats grillen får ta, hur ofta du grillar, hur mycket mat du vill kunna laga samtidigt och vilka krav du har på olika tillagningsmöjligheter. Mer avancerade gasolgrillar kan till exempel ha fler brännare (vilket gör det möjligt att skapa olika värmezoner), sidobrännare för tillagning av såser eller sidorätter, kokplatta, extra kraftfull infrabrännare, varmhållningsgaller och inbyggd termometer – perfekt för dig som grillar ofta och vill kunna variera din grillning. Nöjer du dig däremot med enklare grillning duger en billigare gasolgrill gott!

Här nedan listar vi de gasolgrillar som är populärast bland våra kunder.

Topp 5 mest populära gasolgrillar

 

Mest sålda! Gasolgrill Landmann Triton flexX PTS 3.0 Stainless Steel

Platsbesparande premiummodell med tre brännare i rostfritt stål. Sidoborden är fällbara för att grillen ska ta minimalt med plats vid förvaring. PTS-system och galler av kraftigt gjutjärn ger en jämn värmefördelning över hela grillytan. God värmeisolering tack vare dubbla plåtar i locket och möjlighet till förvaring i skåpet med dubbla dörrar. Integrerad termometer i locket.

KÖP HÄR

 

2:a plats. Gasolgrill Landmann Rexon Select PTS 3.1 Stainless Steel

Rejäl gasolgrill med tre brännare i rostfritt stål, varmhållningsgaller och kokplatta på ena sidobordet för tillredning av mat på i stekpanna, kastrull eller wok. Förberedd för Modulus-tillbehör – ett gallerkoncept som gör det möjligt att bygga på ytterligare funktioner till grillen eftersom den runda mittensektionen kan bytas ut mot exempelvis en pizzasten, wokpanna eller stekplatta. PTS-system och galler av kraftigt gjutjärn ger en jämn värmefördelning över hela grillytan. God värmeisolering tack vare dubbla plåtar i locket och möjlighet till förvaring i skåpet med dubbla dörrar. Integrerad termometer i locket.

KÖP HÄR

 

3:e plats. Gasolgrill Landmann Rexon PTS 3.0 Black

Prisvärd, rejäl gasolgrill med tre brännare i rostfritt stål och PTS-system som ger en jämn värmefördelning över hela grillytan.God värmeisolering tack vare dubbla plåtar i locket och ett varmhållningsgaller som innebär plats för extra mycket mat i grillen. Integrerad termometer i locket.

KÖP HÄR

 

4:e plats. Gasolgrill Landmann Triton maxX PTS 4.1 Stainless Steel

Premiummodell förberedd för Modulus-tillbehör med fyra brännare (vilket innebär extra hög grillkapacitet) i rostfritt stål och infragrill på grillens ena sidobord för att komma upp i riktigt höga temperaturer. PTS-system och galler av kraftigt gjutjärn ger en jämn värmefördelning över hela grillytan. God värmeisolering tack vare dubbla plåtar i locket och möjlighet till förvaring i skåpet med dubbla dörrar. Modulus är ett gallerkoncept som gör det möjligt att bygga på ytterligare funktioner till grillen eftersom den runda mittensektionen kan bytas ut mot exempelvis en pizzasten, wokpanna eller stekplatta. LED-belysta vred och integrerad termometer i locket.

KÖP HÄR

 

5:e plats. Gasolgrill Landmann Triton cooK PTS 4.1 Stainless Steel

Premiummodell med fyra brännare (vilket innebär extra hög grillkapacitet) i rostfritt stål och kokplatta på ena sidobordet för tillredning av mat i stekpanna, kastrull eller wok. PTS-system och galler av kraftigt gjutjärn ger en jämn värmefördelning över hela grillytan. God värmeisolering tack vare dubbla plåtar i locket och möjlighet till förvaring i skåpet med dubbla dörrar. Integrerad termometer i locket.

KÖP HÄR

 

Se fler gasolgrillar här

Relaterade Artiklar

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter