30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Nyheter

Hylte

/

Woolpower

Woolpower

27 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Kläder och Skor
Woolpower Liner Sock

Woolpower Liner Sock

Från

145 kr

180 kr

I lager

19%

Du har sett 24 av 27 Produkter

Woolpower - värme, kvalitet och en personlig touch från Östersund!

När vinterkylan biter och naturens element testar din uthållighet, vänder sig många till det svenska märket, Woolpower. Med rötter i Östersund, har Woolpower blivit synonymt med högkvalitativa kläder av merinoull, perfekta för jakt, vandring och andra utomhusaktiviteter.

Men det som verkligen sätter Woolpower i en klass för sig är deras unika tillverkningsprocess. I en tid av massproduktion tar Woolpower stolthet i hantverket: en och samma sömmerska syr hela plagget, från första till sista söm. Och det stannar inte där. Efter att plagget är färdigsytt och kontrollerats, signerar sömmerskan det med sitt eget namn. Den namnetikett du hittar i varje Woolpower-plagg är inte bara ett kvalitetssigill – det är ett bevis på att det finns en verklig människa bakom varje stygn, någon som bryr sig om produkten och dess bärare.

Förutom denna personliga touch, erbjuder Woolpower ett brett sortiment av klädesplagg. Allt från underställ för damer och underställ för herrar till strumpor. Alla designade med sömlös komfort i åtanke, vilket minskar risken för skav och maximerar rörligheten – en riktig vinst när du är ute på jakt eller utforskar vildmarken.

Så nästa gång du förbereder dig för ett äventyr i kylan, kom ihåg att Woolpower inte bara håller dig varm, utan också erbjuder den kvalitet, hållbarhet och omtanke som bara ett svenskt företag kan. Och med det namnet i ditt plagg vet du att du bär på en bit svensk hantverkstradition.

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter