30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Friluftsliv

/

Klockor & Tillbehör

/

Klockor

Klockor

Tillbehör för klockor

7 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Garmin Klocka Instinct 2 Graphite

Garmin Klocka Instinct 2 Graphite

2.290 kr

3.649 kr

Slut i lager

37%

Du har sett 7 av 7 Produkter
1

Klockor

Vill du ta din träning, jakt eller vandring till nästa nivå? Kanske är du intresserad av att få koll på din puls eller hälsa? Oavsett vad ditt mål med din klocka är så är en aktivitetsklocka ett hjälpmedel som många har kommit att älska och med en smart träningsklocka kan du enklare nå alla dina mål! Här hittar du vårt breda sortiment av aktivitetsklockor från marknadsledande Garmin.

Kärt barn har många namn, löparklocka, stegräknare, pulsklocka, träningsklocka, GPS klocka eller aktivitetsklocka. Med en smartwatch vid din sida kan du enkelt få en komplett översikt över dina aktiviteter. De flesta aktivitetsklockor idag erbjuder funktioner som stegräknare, pulsmätare, kaloriförbrukning, sömn och stressregistering, GPS och smartaviseringar men funktionerna varierar beroende på vilken modell av träningsklocka du väljer.

För dig som är jägare har vi tåliga GPS-klockor som Fenix, Instinct och Tactix som är anpassade för jakt och hundföraren. De flesta av våra klockor är utrustade med taktiska funktioner som kartor, musik, avancerade träningsfunktioner, smartaviseringar på handleden samt är kompatibla med Garmin Alpha 100, Alpha 50, Astro 320, WeHunt-GPS vilket gör att du lätt kan följa hundarna utan att behöva ta fram handenheten. Ytterligare en fördel med Garmins klockor är deras TrackBack-ruttdragning vilket gör att du enkelt kan navigera tillbaka längs samma rutt som du kom.

För dig som söker en riktigt tålig jaktklocka så kan vi rekommendera Garmin Instinct sortimentet, det är en GPS-klocka byggd efter den amerikanska militärens standard 810G för värme,-stöt och vattentålighet. Instinct har även GPS, GLONASS- och Galileo-satellitnätverk som gör det enklare att positionera och navigera i mer krävande miljöer än enbart GPS. Ytterligare fördelar är den inbyggda 3-axlade kompassen och den barometriska höjdmätaren som hjälper dig att orientera dig framåt. En stor nyhet i vårt Garmin sortiment är även den nya solar-serien där klockan laddas med hjälp av solen vilket nu ger dig ännu längre batteritid!

Många jägare har redan upptäckt vilket kraftfullt verktyg en aktivitetsklocka är - testa du också!

Vet du inte vilken klocka som passar dina behov? Ring oss så hjälper vi dig!
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter