30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Handla nu, betala i juli! Gäller för köp över 4000:- med Walley.

Hylte

/

Jakt

/

Jaktradio & tillbehör

/

Jaktradio & Komradio

Jaktradio & Komradio

Behåll kontakten under jakten! Vi har jaktradios och komradios för att du och ditt jaktlag ska ha en säker kommunikation.

Headset & Öronsnäcka för jaktradioAntenner för jaktradioBatterier & Laddare för jaktradioTillbehör för jaktradio

43 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Shinwa Radio PT-1337

Shinwa Radio PT-1337

949 kr

I lager
Genzo Royal 155XTM Startpaket

Genzo Royal 155XTM Startpaket

2.495 kr

Paket
Shinwa radio + Peltor SportTac Hörselskydd

Shinwa radio + Peltor SportTac Hörselskydd

2.695 kr

2.954 kr

9%

Du har sett 24 av 43 Produkter

Jaktradio

Dags för en ny jaktradio? Vi på Hylte Jakt & Lantman har sålt jaktradio till jägare i nästan över 40 år och kan konstatera att vi kan vad vi säljer. Hos oss hittar du jaktradio från flera stora aktörer som Lafayette, Icom, Zodiac och Genzo. När du är på jakt efter en ny jaktradio finns det flera faktorer som du bör fundera över innan du bestämmer dig. Behöver den vara vattentålig? Vill du ha en jaktradio med bluetooth? Men den allra viktigaste frågan är ändå på vilken frekvens ditt jaktlag befinner sig, 31 eller 155? Oavsett vilken modell du väljer så finns vi där för att hjälpa dig och ditt jaktlag att bli nöjda med kommunikationen så att er jakt kan flyta på utan hinder.

Efter många års erfarenhet av att sälja jaktradio tog vi själva steget till att börja utveckla och sälja produkter under vårt egna varumärke Genzo och slutprodukten har blivit riktigt lyckad. Med start för snart 20 år sedan har vi nu lanserat vår tionde radio i ledet, och för varje produkt vi släpper har vår utvecklingsavdelning satsar på att förbättra egenskaper som jägare efterfrågar. Bland annat har vår senaste radio fått längst räckvidd i flera tester, längst drifttid och har 6 års garanti. Det är marknadens längsta garanti och med egen tillverkning samt serviceverkstad på plats i Hyltebruk finns vi alltid nära till hands om din radio skulle strula eller behöva reparation.

Kanske har du fastnat för en radio från Lafayette? Lafayettes radios kännetecknas av sin smidiga storlek och vattentäta egenskaper. Med många år i ryggen får du med en Lafayette i handen en högkvalitativ radio med många funktioner som gynnar jägaren i många jaktsituationer.

Zodiacs jaktradio har funnits på den svenska marknaden sedan 1963 och blev snabbt både välkänt och omtyckt bland jägarkåren. Utöver sin höga kvalitet och det användarvänliga utförandet fokuserar Zodiac mycket på att lyssna och ta fram produkter som deras kunder efterfrågar. Från Zodiac hittar du bland annat Zodiac One BT vilket är den första jaktradion någonsin med både 31 samt 155 frekvens i samma radio. En perfekt radio för dig som till exempel jagar mycket i olika jaktlag!

Vi är även återförsäljare för japanska Icom. Icom har sedan starten 1954 haft ett mycket brett utbud bestående av allt från enkla licensfria apparater, jaktradio, marinradio och skannrar till kompletta avancerade radiosystem som amatörradio och yrkesradio. Inom jaktradios erbjuder de både analoga och digitala radios där den lilla, kraftfulla och lätta Icom Prohunt blivit en riktig favorit bland jägare världen över.

Har du problem med att bestämma dig för vilken jaktradio som passar dig? Ring oss! Vi har stor kunskap kring jaktradio och kan guida dig till den radio som passar bäst för din jakt.
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter