30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Köp nu - betala i augusti! Gäller köp över 4000:- med Walley

Hylte

/

Skog

/

Röjsåg & Trimmer

/

Grästrimmer

Grästrimmer

Grästrimmer är ett oumbärligt verktyg för alla som vill hålla sin trädgård prydlig och välskött. Dessa smidiga redskap är perfekta för att trimma gräsmattans kanter, svåråtkomliga områden och runt träd och buskar.

RöjsågarTrimmerhuvudTrimmerlinor & knivarRöjsågsklingaSelar för röjsåg & trimmerSkydd för röjsåg & trimmerService & slitdelar för röjsåg & trimmer

59 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

1 till att visa...
Husqvarna 110iL FLXi Komplett med batteri och laddare

Husqvarna 110iL FLXi Komplett med batteri och laddare

2.779 kr

3.290 kr

I lager
Storsäljare

16%

Du har sett 24 av 59 Produkter

Grästrimmer & gräsröjare

Har din trädgård några platser som är för svåråtkomliga för din gräsklippare? Steniga områden, under buskar, kring staket och rabattkanter är några av utmaningarna som gräsklippare ställs inför och det kan vara svårt att veta hur man ska få bukt med sådana problemområden. Vi erbjuder dig lösningen i form av ett stort utbud av olika modeller av praktiska grästrimmers och gräsröjare som kommer åt gräset som inte gräsklipparen kan!

Vi är stolta återförsäljare till flera av de största leverantörerna på marknaden såsom Stihl, Ryobi, Husqvarna, Alpina, Cub Cadet och Worx. Visst kan det vara svårt att veta vilken av alla modellerna som passar dig bäst när det finns så många att välja mellan?

Grästrimmer och gräsröjare finns i flera olika modeller med varierande utrustning, storlek och drivkälla. Till de större grästrimmermodellerna används trimmertråd och till några av de minsta modellerna används plastknivar för att klippa av gräset. Vi säljer batteridrivna, eldrivna samt bensindrivna modeller och när du klickar på respektive produkt på hemsidan så kan du läsa en produktinformation samt rekommenderade tillbehör till respektive modell.

Här kommer några tips från oss som du med fördel kan fundera kring innan du gör ditt val:

Beroende på vilket ändamål du ska använda grästrimmern till så är det viktigt att köpa en klippbredd som passar just dig. Fundera kring vilket behov den ska fylla i din trädgård och på så vis blir det enklare att välja ut en trimmer med lämplig klippbredd.
Mät upp hur stor den tilltänkta gräsytan är eftersom det då är blir enklare att beräkna hur lång den ungefärliga klipptiden kommer att bli. På så vis är det lättare att veta vilken trimmer som är bäst anpassad med tanke på storleken på din gräsyta.
Bestäm dig för om du vill köpa en grästrimmer som drivs med batteri, el eller bensin. För att underlätta valet för dig så kan du nedan läsa om fördelar med de olika alternativen:

Batteridriven grästrimmer:

Fördelar:
Tystgående
Nästan helt vibrationsfri

Eldriven grästrimmer:

Fördelar:
Praktisk för mindre trädgårdar
Du slipper byta batterier eller bränsle

Bensindriven grästrimmer:

Fördelar:
Du kan snabbt fylla på bensin när den tryter och på så vis slippa avbryta arbetet.
Generellt mer kraftfull och klarar därför bäst av tuffa/svåra områden

För att få ut bästa möjliga kapacitet av din grästrimmer så är det viktigt att även tänka på underhåll och skötsel och det finns flera saker du själv kan göra:

Rengör grästrimmern efter varje användning och ta bort gräs som har samlats
Underhållsladda batteriet någon gång under vinterhalvåret så håller det längre
Förvara maskinen på en torr och uppvärmd plats då batterier inte mår bra av kyla
Använd dig av de rekommenderade tillbehören som passar just din maskin - fel anpassade tillbehör kan nämligen resultera i överbelastning och onödigt slitage
Försök att hela tiden hålla gasknappen intryckt när du använder maskinen så att du inte enbart “duttar” på gasen eftersom småkörandet bidrar till extra batterislitage
Om din grästrimmer går att justera efter din längd så är det klokt att ställa in den så att du får en bättre arbetsposition och kan förhindra att det sliter på kroppen i onödan

Om du har funderingar eller frågor kring ditt val av grästrimmer eller gräsröjare är du varmt välkommen att kontakta eller besöka oss i vår butik så hjälper vår kunniga personal dig!
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter