30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Friluftsliv

/

Myggbekämpning

/

Myggskydd

Myggskydd

MyggfångareMyggmedel

20 produkter

Sortera på: Popularitet

Produkter per sida: 24

Thermacell Myggskydd Portabel MR300C24 Grön

Thermacell Myggskydd Portabel MR300C24 Grön

509 kr

599 kr

I lager

15%

Du har sett 20 av 20 Produkter
1

Myggskydd

Att myggor verkligen kan förstöra härliga sommarkvällar kan nog de flesta hålla med om. För visst är det irriterande när man hör deras surrande ljud närma sig och innan man vet ordet av har man fått det ena kliande myggbettet efter det andra..

Som tur är finns det sätt att motarbeta myggornas framfart och i vårt sortiment har vi en hel del olika myggskydd som vi varmt kan rekommendera dig för att bli kvitt myggen. Vi är bland annat återförsäljare utav Thermacell, Mosquito Magnet och Ryobi så deras myggskydd hittar ni i vårt breda utbud av myggskydd.

Portabelt myggskydd:

Är du ofta ute i skog och mark och campar, vandrar eller jagar kan vi verkligen rekommendera dig att investera i ett portabelt myggskydd som är smidigt att packa med dig i väskan.

Thermacell MR300 är exempelvis ett lättanvänt och greppvänligt mygg- och knottskydd som skapar en 20m² skyddszon som effektivt stöter bort mygg och knott. Den har en greppvänlig design så att du enkelt kan använda den med bara en hand. Om du smidigt vill kunna fästa ditt myggskydd i exempelvis ryggsäcken eller bältet så finns det hölster att köpa till.

Den är ljudlös och luktfri och 12 timmars myggskydd ingår.

När myggskyddet tagit slut har vi refill som du kan köpa och sätta i din Thermacell så du kan använda den nästa gång du ska ge dig ut i skog och mark.


Myggskydd för din uteplats:

Om du vill kunna sitta ute och njuta av fantastiska sommarkvällar utan att mygg och knott ska hindra dig så har vi flera olika varianter av myggskydd som är perfekta att sätta ute i trädgården.

Ett exempel är Thermacell Surround som ger ett effektivt skydd mot mygg och knott för din uteplats. Den levereras med två enheter och 24 timmars myggskydd. Varje enhet täcker 20 m² och du kan med fördel placera ut flera Surround myggskydd med 4,5 m avstånd så täcker du hela uteplatsen från alla håll.

Thermacell Surround är lätt att installera samt är både ljudlös och luktfri.
De säljs i 2-pack med tillbehör för mark- och väggmontage och 24 timmars myggskydd ingår.

Skulle du vilja få tips och rådgivning gällande olika myggskydd får du väldigt gärna kontakta oss antingen via mail, telefon eller besöka våran butik i Hyltebruk så hjälper vår kunniga personal gärna till.
Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter