30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Handla nu, betala i juli! Gäller för köp över 4000:- med Walley.

Hylte

/

Present till jägare – 10 tips för jägaren som har det mesta

Present till jägare – 10 tips för jägaren som har det mesta

15 november 2023

Present till jägare – 10 tips för jägaren som har det mesta

15 november 2023
Tillbaka till magasin

Inför högtider eller födelsedagar kan det vara svårt att hitta den perfekta presenten till sin jagande partner, vän eller bekant. Det finns en uppsjö med prylar framtagna för just själva jakten, men vi har valt att fokusera på de som både har funktion och kan vara lite extra roliga att ge bort. Jakt är en fantastisk fritidssyssla och självklart vill man visa sina nära och kära att man stödjer dem i detta. Här bjuder vi därför på våra bästa tips på prylar de inte visste att de behövde. Presenttipsen passar både erfarna och nya jägare.

 

Upp till 500 SEK:

Lösa skott i fickan känns inte bra, en patronhållare i läder är både snygg och praktisk. Ofta vill man bära med sig lite extra ammunition och då kommer denna patronhållaren väl tillhands.

KÖP HÄR: Mjoelner Patronhållare Läder

En sann jägare ser inte svampen i skogen, men denna svampkniv kan komma till nytta ändå i (svamp)skogen. En bra svampkniv bör ju finnas i varje naturintresserad persons hem.

KÖP HÄR: Opinel Svampkniv nr 8 Inkl. fodral

 

Det finns en uppsjö av lockpipor och vi har ett brett urval. Varje lockpipa är anpassad för ett visst djurslag och ger en väldigt spännande jaktform, där man kan komma djuren väldigt nära. Här hos oss finner du alltid något som kan locka till intresse. En klassiker för denna typ av jaktform är Buttolo Blatter som är framtagen för råbocksjakt.

KÖP HÄR: Buttolo Blatter

 

Kan vara en känslig fråga, men alla blivande eller erfarna hundförare kan behöva lite tips kring inkallningen. En hund är aldrig färdig i sin utveckling och behöver kontinuerligt tränas i lydnad. Med denna bok får man många nyttiga tips för en god relation med sin hund.

KÖP HÄR: INKALLNING från ståndskall, drev & andra svåra situationer

 

Mellansegmentet mellan 500 och 1000 SEK:

En allsidig och välbeprövad jaktkniv med bukhållare. Denna kniv framtagen speciellt för just passning av vilt och ett väldigt bra komplement till jägarens korvkniv.

KÖP HÄR: EKA SwedBlade G4 Orange

 

Att dra ut viltet från skogen kan vara tufft, men med en bra dragsele får man mycket hjälp på vägen ut ur skogen. En bra viltdragare bör finns i varje jägares utrustning.

KÖP HÄR: 5etta Viltdragare Pro

 

Förmågan att dölja sig i skogen underlättar jaktlyckan. Här har du ett helt paket att ge bort som hjälper med augustijakten efter råbock eller efter pyrschjakt efter dov.

KÖP HÄR: Camopaket

 

Lys upp natten och skänk lite ljus i vardagen. En bra pannlampa är ett måste vid jakter i skymning eller under nätterna. Det blir fort mörkt på vintern och att hitta ett även välskjutet vilt underlättar mycket när man ser.

KÖP HÄR: Genzo XP-4200 Pannlampa

 

Det lilla extra:

 

Skapa lite snurr i din kära eller bekantas jaktliv. En bra jaktrygssäck är kanske ett av de mest använda tingen i jägarens garderob. Matsäcken, förstärkningsplaggen och kaffetermosen tar sin plats. Med denna praktiska ryggsäck får man med sig allt samtidigt som den även har en vapenhållare för längre promenader ut till pass. Därutöver har den en smidig snurrfunktion på sitsen, som passar perfekt på pass.

KÖP HÄR: 5etta Snurresäcken, med roterbar sittdyna 360°, Stolsryggsäck

 

Ett värmande paket som håller dina nära och kära varma även under de kallaste jaktdagarna. Detta paket innehåller värmeväst, värmesulor och värmehandskar och är ett måste de riktigt kalla dagarna eller för de jägare som har lätt för att frysa.

KÖP HÄR: Värmepaket Herr

 

För fler tips hänvisar vi gärna till vår kategori julklappstips

Fler presenttips:

Work Sharp Benchtop Whetstone Knivslip

Work Sharp Benchtop Whetstone Knivslip

399 kr

I lager

Relaterade Artiklar

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter