30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Handla nu, betala i juli! Gäller för köp över 4000:- med Walley.

Hylte

/

Service & garanti

Service & garanti

Serviceverkstad

Då vi på Hylte Jakt & Lantman har en egen serviceverkstad med duktiga tekniker kan vi erbjuda er kunder att laga er gamla jaktradio mm till ett förmånligt pris.

Garanti/reklamationsrätt

Vid garanti/reklamation behöver ni bifoga kopia på kvittot för att garantin ska gälla. Vi följer konsumentköpslagen med undantag för Genzo jaktradio där vi lämnar hela 6 års garanti! (mot uppvisande av kvitto)

Skicka in produkt

Produkten skickar ni in till oss tillsammans med era uppgifter och en utförlig felbeskrivning så det blir lättare för våra tekniker att behandla ert ärende på bästa sätt.

Skicka in produkten med företagspaket. Det är viktigt att du som kund sparar kolli-id för det företagspaket du skickar till oss – det är din enda chans för att kunna spåra försändelsen.

Är produkten utanför garantin gör vi en undersökning (kan förekomma undersökningsavgift i vissa fall på 100-300 kr beroende på produkt).

Vill ni ha ett kostnadsförslag innan vi lagar produkten skriver ni detta i felbeskrivningen.

Ni kan även skriva ett maxbelopp på lagningen. Ex: Det får inte kosta mer än 500 kr att laga min gamla radio för annars kan jag likaväl köpa en ny.

Skickar ni in tex en jaktradio eller åtel-/övervakningskamera till oss vill vi ha så lite delar som möjligt. (om det nu inte är någon av delarna ni tror det är fel på).

På radion plockar ni loss batteri och antenn.

På kameran plockar ni bort batterifack,rem och fjärrkontroll MEN skicka med antenn, minneskort och SIM-kort. (skruva av antennen så att den inte bryts vid transport).

Skickas till:

Hylte Jakt & Lantman Service

Hantverksgatan 15

31434 Hyltebruk

OBS! Glöm inte skicka med en utförlig felbeskrivning tillsammans med dina uppgifter.

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter