Service- & Garantiärenden

Då vi på Hylte Jakt & Lantman har en egen serviceverkstad med duktiga tekniker kan vi erbjuda er kunder att laga er gamla jaktradio mm till ett förmåndligt pris. 

Vi lagar INTE längre Garmins produkter då det inte finns reservdelar till dessa att få tag på. Batteri och antenn kan du enkelt byta på egen hand. 


Garanti

Vid garanti behöver ni bifoga kopia på kvittot för att garantin ska gälla. 

Genzo Jaktradio: 3 års garanti

Övriga produkter: 1 års garanti


Skicka in produkt

Detta protokoll fyller du i och bifogar med din vara. Du kan fylla i protokollet innan du skriver ut det. Klicka här

Produkten skickar ni in till oss tillsammans med era uppgifter och en utförlig felbeskrivning så det blir lättare för våra tekniker att behandla ert ärende på bästa sätt. 

All kostnad sker mot postförskott men vi bjuder på postförskottsavgiften. Ni betalar alltså när ni hämtar ert paket hos ert ombud. 

Är produkten utanför garantin gör vi en undersökning (kan förekomma undersökningsavgift i vissa fall på 100-300 kr beroende på produkt). Det tillkommer även fraktavgift på 49 kr. 

Reparationskostnader utan angivet kostnadstak repareras utan kundens godkännande, om verkstaden anser att apparaten är värd att laga. 

Är det garantiärende behöver ni inte ange kostnadstak. (tänk dock på att kvitto måste bifogas)

Skickar ni in tex en jaktradio eller åtel-/övervakningskamera till oss vill vi ha så lite delar som möjligt. (om det nu inte är någon av delarna ni tror det är fel på).  

På radion plockar ni loss batteri och antenn.

På kameran plockar ni bort batterifack,rem och fjärrkontroll MEN skicka med antenn, minneskort och simkort. (skruva av antennen så att den inte bryts vid transport).  

Skickas till: 

Hylte Jakt & Lantman Service

Hantverksgatan 15

31434 Hyltebruk 

OBS! Glöm inte skicka med en utförlig felbeskrivning tillsammans med dina uppgifter.