30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Vi byter utseende

Vi byter utseende

Välkommen till vår nya och förbättrade hemsida!

Sedan 1911… Efter mer än hundra år i branschen tyckte vi att det var dags för ett lyft av vår grafiska profil. De gula annonserna har länge varit en trogen följeslagare och gjort ett bra jobb med att säkra vår synlighet i olika sammanhang. Men nu är det 2020 och vi kände att det var dags att förnya oss en aning.

Så från och med nu kommer ni möta oss i nya kläder, lite mindre gult men förhoppningsvis känner ni snart igen oss ändå 🙂 Vi byter utseende på bland annat hemsida, annonser, kataloger och nyhetsbrev. Men även om vi ser annorlunda ut på utsidan är vi fortfarande samma gamla Hylte-gäng bakom kulisserna!

Vår nya hemsida är framtagen med dig som kund i fokus. Ambitionen är att kunna ge dig en bättre upplevelse, lättare sökfuktion och navigering, rätt service och moderna funktioner som gör det möjligt för oss att jobba mer aktivt med produkter, paket av olika slag, artiklar om olika ämnen m.m. Bytet av annonsutseende i tryckta medier kommer bidra till att annonserna blir tydligare och mer lättlästa.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor, vår kundtjänst gör allt för att hjälpa dig på bästa sätt!

Med den här starten på året är vi redo att gasa på och jobba stenhårt för att fortsätta kunna erbjuda dig marknadens ledande varumärken till absolut rätt villkor!

Vi ser fram emot ett spännande 2020 tillsammans med dig!

 

I samband med lanseringen av vårt byte bjuder vi på några fina erbjudanden – du hittar dessa på startsidan eller genom att klicka på länken nedan. Erbjudandena gäller så långt lagret räcker, dock längst t.o.m 25 februari 2020.

 

På bild 1 ser du gamla vs nya hemsidan. Bild 2 visar exempel på gamla och nya annonsutseendet (priserna i annonserna är ej aktuella).

 

Alla premiärerbjudanden finns på startsidan – klicka här!

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter