30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Hylte

/

Om ditt köp

Om ditt köp

Genomför ett köp

På hylte-lantman.com kan du enkelt genomföra ett köp i webbläsare genom att följa nedan steg:

  1. Placera önskade produkter i varukorgen och klicka vidare till kassan.
  2. Högst upp i kassan väljer du om du beställer som företag eller privatperson.
  3. I kassan framgår tydligt produkt, pris, betal- och leveransinformation. Du kan i kassan överskådligt se all information och säkerställa att ordern är enligt dina önskemål. Om inte, kan du redigera din order direkt i kassan.
  4. När du klickar på “Slutför ditt köp” placeras din order och vi kan inte längre garantera ändringar. Om tillämpligt kommer vår betalleverantör Walley be dig att bekräfta din order via Bank-ID, detta för att säkerställa din identitet.
  5. Vi beställer hem de varor som inte är lagervaror och sampackar din order i den mån det går. Om du placerade en order med enbart lagervaror kommer vårt lager börja hantera din order direkt och så snart den är packad får du ett mail med följesedel och om tillgängligt även sändningsnummer så du kan följa försändelsen i detalj.
  6. I samband med utleveransen aktiveras din betalning och du kommer få betalinformation skickat till dig från vår betalleverantör Walley.

Avtal med Hylte Jakt & Lantman AB kan på hylte-lantman.com ingås på svenska. Avtal arkiveras och hålls tillgängliga för kunden. Klicka här för att komma till fullständiga köpvillkor.

Code of conduct

Du ska alltid kunna känna dig trygg med att handla på hylte-lantman.com. Vi har åtagit oss att följa vår koncerngemensamma Code of Conduct, klicka dig vidare via länken till BHG Group för att läsa mer om vad denna uppförandekod innebär.

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter