30 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Personlig service
Välj land
  • Danmark
  • Suomi
  • Norge
  • DE

Visar priser inkl. moms

|

Gör val i användarnamnet till vänster
Hylte Jakt & Lantman

0345 - 400 00

Jakt

Skytte

Fiske

Kläder & Skor

Friluftsliv

Trädgård

Skog

Hem & Hushåll

Bygg & Verktyg

Djur & Lantbruk

Fyndhörna

Artiklar & Guider

Handla nu, betala i juli! Gäller för köp över 4000:- med Walley.

Hylte

/

Hämtning i butik

Hämtning i butik

Utlämning av varor under perioden av Covid-19 restriktioner

Vi kan komma ut med din order

 

Vill du undvika att besöka vår butik? Så länge nuvarande Covid 19-restriktioner gäller så erbjuder vi utlämning av dina varor utanför butiken. Det går till så här:

  1. Du lägger din order på vår hemsida och väljer ”Hämta i butik i Hyltebruk” som fraktsätt. Beställningar som är lagda före kl. 12 måndag-fredag går att hämta ut från kl. 16 samma dag som order är lagd, förutsatt att du fått ett mail om att din order är färdigpackad.
  2. Du kommer till vår butik i Hyltebruk och ställer dig vid den gröna porten till vänster om entrén där det finns en skylt ”Utlämning av varor”. Ring 0345-51 54 70. Personal från varuutlämningen kommer ut med dina varor och du får signera att du mottagit dem. Vi spritar naturligtvis pennorna mellan varje kund men ta gärna med dig egen penna.

 

Om din order inte hämtas inom 5 arbetsdagar från det att du fått ett mail om att den är klar för avhämtning så hävs köpet och dina pengar återbetalas.

Vi kommer att erbjuda den här tjänsten så länge de skärpta råden gäller i Halland, det vill säga till och med den 24 november, med möjlighet till förlängning.

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Kontakta oss

Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter