Hylte / Icebug

Icebug

5 produkter
Sortera på: Popularitet
Icebug Overshoe Överdrag, 1 par
Icebug Overshoe Överdrag, 1 par
249 kr 
Icebug Metro2 W BUGrip® Black Dam
Icebug Metro2 W BUGrip® Black Dam
1 198 kr2 000 kr (rek ca pris) 
40%
Du har sett 5 av 5 Produkter

Om Icebug

Här hittar du våra produkter från populära Icebug - världens första klimatpositiva skomärke! Icebug är ett svenskt varumärke som grundades 2001 av mor och son som ville främja till att människor ska komma ut och springa eller promenera utan att riskera att halka. Idén blev välgreppande skor med dynamiska ståldubbar. Tanken med detta var att skorna, utöver att hålla fötterna vara varma och torra, skulle rädda människor från vinterns största problem – halkan. Miljoner skandinaver har redan upplevt säkerheten och friheten som Icebug erbjuder - prova du också!

Gör Icebug en sko som ska ha bra grepp - då är det bra grepp. När det gäller dubbat grepp så är Icebug den marknadsledande greppexperten. Med 19 års erfarenhet i ryggen har de ett stort kunnande och ett stort försprång när det gäller att göra dubbade skor som klarar av ren is likaväl som asfalt och som dessutom är bekväma att gå och springa i.

Hos oss hittar du Icebug skor med BUGrip®-teknologi som är deras riktiga adelsmärke! BUGrip® är Icebugs greppsteknologi för de allra mest hala förhållandena. En BUGrip®- sula är tillverkad av en speciell gummiblandning med 15 till 19 integrerade karbidståldubbar. Designen på dubbarna tillsammans med gummits egenskaper ger dubbarna en dynamisk funktion vilket gör att när kroppsvikt adderas i steget så trycks dubbarna in mot sulans yta. Hur långt dubbarna trycks in beror på hur kraftigt foten sätts i och vilket underlag det gäller. Den här smarta dynamiska funktionen tillåter dubbarna att anpassa sig till vilket underlag som helst och ger bästa möjliga grepp på allt från torr asfalt till blött trä och ren is. Med en sko från Icebug kan du verkligen njuta av naturen till fullo. Jogga, spring, vandra eller promenera precis som vanligt oavsett årstid eller underlag.

Icebug fokuserar på att genom sina produkter göra det enklare för människor att komma ut i naturen oavsett väder, men de är också måna om att världen omkring oss också ska må bra. Eftersom Icebug först och främst är ett varumärke inom friluftsliv så anser de att de har lite extra ansvar för att ta hand om naturen. Därför testar Icebug ständigt alla material och komponenter i varje sko, för att se om de kan ersättas av något som - utan att äventyra funktionen - är bättre för miljön. Detta medför också att Icebugs hållbarhetstänk går hand i hand med deras kvalitet. För Icebug är det viktigt att när du köper något som du behöver så ska det vara en produkt som håller så länge som möjligt! Detta gör att Icebug endast tillverkar produkter som du behöver men som också är så pass slitstarka, användarvänliga, lätta att ta hand om och reparera så att du kan använda dem så länge som möjligt. Utöver att minimera sin negativa påverkan överkompenserar Icebug också för sina koldioxidutsläpp. Våren 2019 blev Icebug världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor, och de har nu tagit på sig ledartröjan för att resten av branschen ska följa efter!
Om Hylte Jakt & Lantman
Välkommen till oss!

Vår styrka ligger i vår kunniga personal som har lång erfarenhet av det vi säljer. Jakt, fritid och lantbruk har varit vårt fokus sedan 1911. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får raka svar från ärlig personal när du handlar hos oss!

Vännerna på Hylte Jakt & Lantman

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om Hylte Jakt & Lantman
Kontakta oss
Dina rättigheter
logo-visa-white-large
logo-klarna-white-large
logo-collector-white-large-rectangular-v2-2
logo-mastercard-white-large